Szeretettel köszöntelek a Róma Közösségi Oldal nyitólapján!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Huszákné Vigh Gabriella
Róma Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Róma Közösségi Oldal nyitólapján!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Huszákné Vigh Gabriella
Róma Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Róma Közösségi Oldal nyitólapján!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Huszákné Vigh Gabriella
Róma Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Róma Közösségi Oldal nyitólapján!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Huszákné Vigh Gabriella
Róma Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
2019.04.15.
A Gelato Festival Europa zsűrije szerint Fazekas Ádám cukrász fagylaltja
vitte a prímet az új generációs kategóriában. A 10. Európai Fagylalt
Fesztivált Rómában tartották, igaz a római döntőt megelőzte a
magyarországi verseny, ahol Ádám kategóriájában és abszolút győztesként
is első helyezést ért el. A római első helyezéssel
kvalifikálta magát a 2021-es fagylalt-világbajnokságra.
A most már nemzetközi hírű fagylaltot Budapesten a Fazekas Cukrászdában meg is kóstolhatjuk, ahol ellentétben a Piedone-flm klasszikus jelenetével – van pisztácia. A Fazekas Cukrászdában egyébként a természetben megtalálható alapanyagokból készülnek a fagyik, főzött technológiával, finomabbnál finomabb ízekben.
A Borsnak elmondta Ádám, hogy olasz alapanyagokból, egy „műhelynek” berendezett kamionban kellett elkészíteni a fagylaltot – Az alapanyagok: ledarált pisztáciából készült liszt, tej, tejszín, egy kevés só, és Püspökszilágyról, a szülőfalumból származó málnaszósz, amit fűszerként vihettem magammal – emlékezett az Európa-bajnok fagyis.
Gratulálunk Fazekas Ádámnak, hogy az Örök Városban sikerült ilyen szép eredményt elérnie, első helyezést, ez bizony nagy dicsőség, hiszen sok turista alig várja, hogy Rómában élvezhesse az ottani finom fagylaltokat, s most bakancslistára teheti a budapesti Fazekas Cukrászdát is!
Ne feledkezzünk meg a közönségdíjas Andrész Petráról!
Rómában a biatorbágyi Andrész Petra karamellás-gyümölcsös fagyija közönségdíjat nyert. – Ez vajkaramella alapú, enyhén sózott, fekete ribizlivel ízesített fagylalt. Van még benne karamellizált sózott tökmag, és a díszítése is karamell – mondta a Borsnak Petra.
Petra a fagyijával a római közönséget megnyerte!
Szívből gratulálunk Petrának is!!!
--------------------------------------------------------------------------
https://www.facebook.com/gelatofestival/?tn-str=k*F
https://hvg.hu/elet/20190415_Pisztaciafagyiban_Magyarorszag_jobban_teljesit_dijat_nyert_Romaban_a_Fazekas_Cukraszda?s=hk
http://www.borsonline.hu/aktualis/magyar-pisztaciafagyi-lett-europa-legjobbja/173604
https://www.facebook.com/Andr%C3%A9sz-Cukr%C3%A1szda-763974737055004/
----------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------
|
|
|
Huszákné Vigh Gabriella 17 órája új blogbejegyzést írt: Moholy-Nagy László kiállítás Rómában a Falconieri palotában 2025
Huszákné Vigh Gabriella írta 18 órája a(z) Aktuális mindenféle fórumtémában:
Vincenzo Schettini fizika professzor https://www....
Huszákné Vigh Gabriella 1 napja új blogbejegyzést írt: Adventi koszorú kötés Rómában a Szent István Házban 2025
Huszákné Vigh Gabriella írta 4 napja a(z) Aktuális mindenféle fórumtémában:
https://www.womagic. hu/sztori/nobelmobillal...
Huszákné Vigh Gabriella írta 2 hete a(z) Aktuális mindenféle fórumtémában:
https://www.youtube.com/watch? v=6E7xUpuGEI4
Huszákné Vigh Gabriella írta 2 hete a(z) Aktuális mindenféle fórumtémában:
https://www.youtube.com/watch? v=GbUyw3X1TcM
Huszákné Vigh Gabriella írta 2 hete a(z) Aktuális mindenféle fórumtémában:
https://www.youtube.com/watch? v=Lj5nWDDC93k
Huszákné Vigh Gabriella írta 2 hete a(z) Aktuális mindenféle fórumtémában:
https://www.youtube.com/watch? v=rSRT7Oybero
Huszákné Vigh Gabriella írta 2 hete a(z) Aktuális mindenféle fórumtémában:
https://www.youtube.com/watch? v=RxQMHb9k8Ho
Huszákné Vigh Gabriella írta 2 hete a(z) Aktuális mindenféle fórumtémában:
https://www.youtube.com/watch? v=enh6z8TJhEU
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Róma híres fagylalt palotája a Palazzo del Freddo
A legjobb fagylalt legtitkosabb helye Rómában
Római győzelme után fagylaltjával idén világbajnok lett Fazekas Ádám cukrász 2021
Meghalt a tiramisu atyjának tartott Ado Campeol 2021